Ved bestilling fra 8 – 12 pers.
bedes menuen forud bestilles,
hvis dette ikke muligt,
vil der blive placeret en tavle
med nedenstående valgmuligheder
Ved bestilling ml. 12 – 20 pers.
SKAL menuen forudbestilles,
hvis man ikke kan blive enig om en fast menu:
Hyggemenu / Ølmenu / 3 retters
kan der vælges ml. nedenstående retter.
Det valgte skal mailes til info@kareten.dk
senest 2 døgn før arr. afholdes.
FORRET
1. | Hvidløgsstegte kæmperejer med urter i flødesauce. | 99,- |
3. | Klassisk rejecocktail m/ håndpillede rejer, hjemmerørt thousand island. serveres m/ plukket salat | 109,- |
4. | Tarteletter med apsarges og hønsekødsfyld | 99,- |
Dele-udgaven: 4 tarteletter | 129,- | |
5. | dagens forret: se venligst måneds menuen | 99,- |
HOVEDRET
7. | Hel smørstegt rødspætte med hvide kartofler og brunet smør samt grønne asparges | 259,- |
20. | Planke laks Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos sc. Hollandaise og grønne asparges og grillet citron | 259,- |
12. | Kalvesteg stegt som vildt serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat samt vildtflødesauce og tyttebær min 2 pers. | 249,- |
11. | Planke steak serv. med hjemmelavet kartoffelmos, hertil sauce bearnaise og løgringe | 269,- |
13. | Wienerschnitzel med skysauce og pom. sauté, ærter og “dreng” | 269,- |
14. | Karetgryden Kalvekød i flødepaprikasauce, bacon, cocktailpølser og champignon serv. med pommes frites eller mos | 179,- |
8. | Staldtippet – se menukortet | 269,- |
6. | Det havfriske pust – se menukortet | 259,- |