food

MENUKORT

English menu

AFTENKORT / FORRET

1.Hvidløgsstegte kæmperejer
med urter jullienne i fløde sc.
109,-
2.Carpaccio af okse,
friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie
109,-
3.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
119,-
4.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
109,-
104.4 stk. tarteletter / dele-udgaven129,-
5.Dagens forret: september
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme 0g maltjord
samt ærteskud

HOVEDRET

6.Det Havfriske pust: september
Stegte kammuslinger
på bund af pasta Tagliatelle i cremet fløde sc.
m/ friske krydderurter
269,-
7.Hel smørstegt rødspætte
med brunet smør, grillet citron,
nye kartofler samt grønne asparges
269,-
20.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
259,-
8.Staldtippet: september
Oksemørbrad
med nye kartofler,
sommerens grøntsager samt rødvins glace
269,-
9.Kong Arthur. 400 gr. steak af oksefilet
m/ grov frites og sc. Bearnaise
Ingen grøntsager… måske lidt pynt.
359,-
10.Peberbøf, 250 gr.
Skåret af oksefilet, serveres med smørvendte kartofler
pebersauce samt dagens grøntsager
269,-
11.Planke steak, 250 gr.
serv. med hjemmelavet kartoffelmos,
hertil sauce bearnaise og løgringe
269,-
12.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
min. 2 pers.
259,-
13.Wienerschnitzel
med skysauce og pommes sauté, ærter og “dreng”
269,-
113.2/2 wienerschnitzel:
/ Dele-udgaven
2 x 149,-
14.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
189,-
114.Karetgryden:
/ Dele-udgaven / 2 pers.
2 x 109,-
15.Kalvelever, 
med champignon a la creme, bløde løg,
bacon og tyttebær samt hvide kartofler
189,-
34.Engelsk bøf, 250 gr.
med hvide kartofler, skysovs,
samt surt og bløde løg
249,-
 Dagens ret
Tirs.- ons. og torsdag
Stegt flæsk ad libitum
med persilllesovs og kartofler
179,-
36.

“Mormors kolonihavehus”

  • Tarteletter m/ hønsekødsfyld
  • Kalvesteg stegt som vildt
    serveres med smørristede kartofler og waldorffsalat
    samt vildtflødesauce og tyttebær
  • Rødgrød m/ vaniljeis og fløde
    min. 2 pers.
379,-
 Det havfriske pust i oktober:
Meunierestegt torsk
med knuste kartofler og
tomatcreme samt grillet citron
269,-
 Staldtippet i oktober:
Kalvefilet m/
stegte kartofler,
hertil timianglace og sæsonens grøntsager
269,-

DESSERT

16.Vaniljeis
m/ jordbærcoulis, 
chokolade sauce og frugt
79,-
17.1 okt. – 30 apr.
Sticky toffee pudding
m/ lun karamel sauce og vaniljeis
109,-
18.Gammeldaws æblekage
m/ flødeskum og ribsgelé
99,-
19.1 maj – 30 sept.
Koldskål
m/ Friske jordbær, rabarberkompot og
vaniljeis samt kammerjunker
 
21.Rødgrød
m/ vaniljeis og fløde
99,-
22.Ostetallerken
m/ 3 slags ost og garniture
119,-
32.Dagens dessert:
Straciatella moussé
m/ syltede bær
109,-