Festive dinner at the restaurant

Selskaber 

FORRETTER

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 5
Argentinske kæmperejer
m/ tomat relish og aioli
menutillæg kr. 39,- p.p.

# 6
Friske asparges
m/ sc. mousseline og friskpillede rejer
menutillæg kr. 39,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 7
Foiegras terrine
m/ syltet pære og ristet brød samt muscatgelé
menutillæg kr. 39,- p.p.

# 8
Hummerbisque tilsmagt m/ cognac,
serveres m/ fleuron
menutillæg kr. 39,- p.p.

Alle forretter serveres med møllehjul

# 1 Vitello Tonnato Tynde skiver af kalvefilet m/ kold tun sc. og bærcapers
# 2 Koldrøget laks med mild peberrodscreme 0g maltjord samt ærteskud
# 3 “Skagen toast” med rejer i dildcreme på ristet brød, med salat Napolitana
# 4 Carpaccio af okse, hertil friskhøvlet parmesan og jomfruolivenolie

HOVEDRETTER

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Lammekrone m/ urterasp
glaseret skorzonnérødder og nye kartofler
samt timianglace
menutillæg kr. 49,- p.p.

# 5
Medaillon af kalvemørbrad hertil frikassé af
sommergrønt samt morkelsauce og nye kartofler
menutillæg kr. 49,- p.p.

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Confit de canard
grov mos m/ friske krydderurter,
friterede rodfrugter samt æblesky

# 7
Krondyrfilet m/ smørristede kartofler tilsat nødder,
sauté af sæsonens rodfrugter samt vildtfløde sc.
menutillæg kr. 49,- p.p.

# 1 Braiseret kalvekæber, med
grov mos, ovnbagte rodfrugter og sauce af egen sky
# 2 Kalvesteg stegt som vildt waldorffsalat, tyttebær og dampede grønsager,
hertil serveres smørristede kartofler samt vildtflødesauce
# 3 Langtidsstegt okse filet med sauterede urter og grønsagstimbale,
hertil ovnstegte kartofler samt rødvinsglace
 

MELLEMRETTER OG OSTE

Menu tillæg kr 59,- p.p.

Melongranité med vodka samt frisk mynte
Mild agurke- og melon gazpacho med piment
Karameliseret brie med ristet rugbrød og syltet bær
Kornblomst på ristet rugbrød m/ frisk pære og akaciehonning

DESSERTER

Sæson – Sommer 1/5 – 30/9

# 4
Jordbær Romanoff friske jordbær i
appelsinglace samt vaniljeis

# 5
Koldskål
m/ friske jordbær og rabarberkompot
samt vaniljeis

Sæson – Vinter 1/10 – 30/4

# 6
Mørk chokoladetrøffel m/ hvid chokolademoussé
tilsmagt med lime samt appelsingelé

# 7
“Sticky toffee pudding”
med lun karamel sc. og vanilje is

# 1 Æbletærte med vaniljeis og karamelsauce
# 2 Chokolademoussé med kaffecreme og krokant
# 3 Lemon merinque pie m/ flamberet marengs og mango sorbet

NATMAD

# 1 Lune Herregårds frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
# 2 Tarteletter med hønsekødsfyld
# 3 Gullashsuppe
# 4 Karetgryde med ris
# 5 Pølsebord; 2 slags pølse og ost samt garniture
       menutillæg kr. 49,- p.p.

PRISER – TOTALPAKKER

For at få inspiration kan du i menupunkterne nedenfor dette
se hvilke retter vi anbefaler til din fest.
Søger du andet, er du naturligvis velkommen med dine ønsker,
og så klarer vi det sammen med kokken.
Nedenfor ser du et forslag til et total arrangement.

8 timers arrangement
989,- pr. pers.
v/ min. 20 pers.
20 – 100 pers.

Velkomst drink og snacks

Menú Forslag:

Koldrøget laks med mild peberrodscreme 0g maltjord
samt ærteskud

Langtidsstegt okse filet
med glacerede urter og grønsagstimbale
hertil ovnstegte kartofler samt rødvinsglace

Lemon merinque pie
m/ flamberet marengs og champagne sorbet

Jukebox, opdækning, lys, blomster og betjening.

Vine ad libitum

Grand Heron, cotes de Cascogne – Frankrig
Manara, primotivo – merlot – Italien
1 gl. Moscato d’Asti Dulcis
Fadøl og sodavand

Kaffe/ the med 1 avec
Cognac – Cointreau – Bailey

Fri bar i 3 timer, inkluderer

Fadøl – Sodavand – Vin
Gin – Vodka – Whisky – Rom

Natmad:

Lune Herregårds frikadeller med
kartoffelsalat og rugbrød

5 timers arrangement
719,-pr. pers.
v/ min. 20 pers.
20 – 100 pers.

Kl. 12 – 17 / 19 – 24
Velkomstdrink
3 retters menu
Vine ad libitum
Fadøl og sodavand
Kaffe/ te med 1 avec
Musikanlæg, opdækning, lys, blomster og betjening

Tryk på person antal for at se film af lokalet

100 PERSONER 60 PERSONER 32 PERSONER 50 PERSONER
I vores største lokale I vores næststørste lokale I vores mindste lokale I restauranten

 

BETALINGS BETINGELSER

Uddrag af HORESTA´s standard regelsæt for
fællesbestemmelser og selskabsbestemmelser

Ved bestilling og reservation af selskabslokale betales kr. 4000,00 á conto
beløbet bedes overført til konto: Danske bank reg.: 4085 konto: 3321111084
Senest 1 måned før afholdelse af arrangementet betales 50 % af restbeløbet
beløbet bedes overført til konto: Danske bank reg.: 4085 konto: 3321111084
Ændring af gæsteantal skal ske senest 4 uger før afvikling af arrangementet,
skulle gæsteantallet reduceres med mere end 10 % efter denne frist
og frem til 6 døgn før afholdelse af arrangementet,
påregnes en godtgørelse svarende til 50 % af prisen for de oprindeligt bestilte kuverter.

Ved afbestilling og enhver reduktion i antallet af bestilte kuverter
mellem 3 og 6 døgn før afholdelse af arrangement,
påregnes en godtgørelse svarende til 75 % af prisen på de oprindeligt bestilte kuverter
Ved afbestilling og enhver reduktion i antallet af bestilte kuverter senere end 3 døgn
før afholdelse af arrangement,
påregnes en godtgørelse svarende til 100 % af prisen på de oprindeligt bestilte kuverter

Ved betaling modtages kontant, check eller dankort.
Sker afregning med udenlandske kreditkort såsom
American express – Diners – Visa – Master card – Eurocard
påregnes et gebyr på 2,75 %
NB.: Der kan ikke afregnes med ”Forbrugs foreningen”
ved afholdelse af selskaber på mere end 15 kuverter

Pakketilbud f.eks. polterabend

Pakke 1

Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
thousand island. serveres m/ plukket salat

250 gr. steak af oksefilet
dagens kartofler og grønsager, samt sauce Bearnaise

Vaniljeis med lun chokoladesauce.

3 fadøl

Kaffe eller irish coffee
499,- p.p. v/ min. 10 p.

Pakke 2

Ristet kammusling med syltede rødløg
Rossette af røget laks med purløgscreme
Oksefilet med picklescreme
Fjerkræterrine med pimentcreme
Laksemoussé på butterdejsbund
Kold gazpacho
Ostefad med 2 slags oste
Jordbær dyppet i chokolade
229,- pr. pers.
v/ min. 30 pers

Pakke 3

Stegt flæsk
med persillesovs, hvide kartofler
og rødbeder samt sennep
2 store fadøl
259,- p.p. v/ min. 10 p.

Pakke 4

Wienerschnitzel
med skysovs og brasede kartofler,
ærter og “dreng”
2 store fadøl
329,- p.p. v/ min. 10 p.

Selskabsmenu