Disposable kraft paper food boxes for sushi rolls, jar with sauce and chopsticks on dark

TAKE-AWAY

Tirsdag – lørdag kl. 17-21
Kun afhentning

302.Røget laks
m/ purløgscreme
kr. 89,-
303.Klassisk rejecocktail
m/ håndpillede rejer, hjemmerørt
Thousand island. serveres m/ plukket salat
kr. 89,-
304.3 stk. tarteletter
med asparges og hønsekødsfyld
kr. 80,-
   
750.Stegt flæsk / 5-6 skiver / kun tirs,- ons. og torsdag
m/ persillesovs og kartofler
kr. 125,-
761.Ekstra portion stegt flæsk / 5-6 skiver
kun i forbindelse med køb af # 750
kr. 78,-
762.Ekstra portion sovs og kartoflerkr. 38,-
314.Karetgryde
Kalvekød i flødepaprikasauce,
bacon, cocktailpølser og champignon
serv. med pommes frites eller mos
kr. 149,-
313.Wienerschnitzel
m/ brasede kartofler, ærter og skysovs
kr. 199,-
333.Engelsk bøf 250,- gr. skåret af oksefilet
m/ hvide kartofler, bløde løg og skysovs
kr. 199,-
312.Kalvesteg stegt som vildt
serv. med smørristede kartofler
og waldorffsalat, vildtflødesovs og tyttebær
Min. 2 pers.
kr. 199,-
320.Plankelaks
Bagt laks med hjemmelavet kartoffelmos
sc. Hollandaise, grønne asparges og grillet citron
kr. 199,-
311.Plankesteak 250 gr. skåret af oksefilet
hertil hjemmelavet kartoffelmos, sc. bearnaise og fritterede løgringe
kr. 199,-
   
318.Gammel daws æblekage
m/ flødeskum og æblegelé
79,-

Selskabsmenu

Forret:
Koldrøget laks
med mild peberrodscreme
og maltjord samt ærteskud

eller

“Skagen toast”
med rejer i dildcreme på ristet brød,
med salat Napolitana

Hovedret:
Tournedos af oksemørbrad
m/ ovnbagte nye kartofler, stegte grøntsager og rødvinsglace

Dessert:
Gataux Marcell m/ friske bær

eller

Bær trifli m/ vaniljecreme

kr. 389,- p.p. v/ min. 8 pers.

JULEAFTENS MENU -TAKE-AWAY

Afhentes
kl. 16.30 / 17.00

Røget laks
med purløgscreme

Gl. daws andesteg
med brunede kartofler og rødkål samt skysovs
flæskesteg skal forudbestilles

Riz a la mande
med lun kirsebærsauce og mandelgave

Til kr. 329,- p.p.
Kan afhentes kl. 17:00
Ved bestilling betales 329,- pr.pers

Beløbet bedes overført til konto:
Danske bank
reg. nr. 4085
konto nr. 3321111084
skriv navn
eller kig forbi restauranten

NYTÅRS MENU -TAKE- AWAY

Afhentes
kl. 14.30 / 15.00

Laksetatar
med capers- og limecreme

Hvidløgsmarinerede
kæmperejer på salat
og mangocreme

Tournedos af oksemørbrad
hertil rødvinsglace
og pommes Duchesse
samt sæsonens grønsager

Chokoladetrøffel
med marinerede blommer
og kaffecreme

Kransekage og
½ fl. mousserende vin

Kr. 469,- pr. person
v/ min. 2 pers.

Ved bestilling betales 469,- pr. pers.

beløbet bedes overført til konto:
Danske bank
reg. nr. 4085
konto nr. 3321111084
skriv navn

MENUKORT